Mama's LIFE
I min butik finder du de slynger, vikler og bæreseler, som er bedst og lettest at bruge helt fra starten.
Jeg har selv udvalgt dem og sørget for, at der er en grundig vejledning med.
Mit speciale er bæreredskaber til begyndere - så du ikke "farer vild i slyngejunglen".

Jeg lægger vægt på enkelhed, ergonomi og sikkerhed, fordi det er vigtigt at både dig og din baby har det godt. Det skal være let at komme i gang, med at bære dit barn på en naturlig måde.

Du finder også alt til din hjemmefødsel. Jeg har selv født hjemme i vand og deler gerne mine erfaringer  - så spør' bare løs.


Gode råd - personlig service - hurtig levering!

Anne-Louise, mor til fire.



Fejlkøb - Du får 30 dages returret på slynger, vikler og bæreseler og 60 dage på ubrugte fødekar og du kan naturligvis få dine penge tilbage.

Slyngemad

Med et barn i slyngen, får du hænderne frie og kan f.eks. bage.
Her er et par hurtige opskrifter, hvor man ikke behøver at have hænderne i dejen,
hvor man kan tåle at blive afbrudt og som er lækre sager at servere.

Gulerodsbrud
- For nu at starte lidt sundt..

5 dl. vand
100 gr. gær
100 gr. sukker
2 dl. olie
1 tsk. salt
2 æg
200 gr. skyllede solsikkekerner
200 gr. revne gulerødder
1000 gr. mel

Vandet lunes og gæren opløses her i.
De øvrige ingredienser røres i
Dejen hæver lunt i 20 min.
Herefter sættes bollerne med 2 skeer på bagepladen
- der er boller nok til 2 plader.


Bollerne skal ikke pensles.

Bages midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.




Choko-nødde kager i kapsler
- En er for mange og 2 er for lidt!

6 æg
200 gr. sukker piskes luftigt.

Tilsæt herefter

250 gr. knuste makroner
250 gr. mel
200 gr. hakkede nødder
200 gr. mørk chokolade

Kagekapsler ca 6-7 cm i dia.

Fyld dejen i kagekapslerne med en ske - fyld kun halvt op da dejen hæver under bagningen.

Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 minutter.

Disse kager er meget fryse egnede.



Lækre flødekarameller
- vanvittig gode, når man har en sød tand.


230 ml fløde
50 gr smør
1 tsk salt

4,5 dl sukker
½ dl glucose sirup (kan købes hos urtegården eller Matas - eller brug sirup)
½ dl vand

start med at pensle bagepapir med olie og læg det i en i en lille bradepande

Smør fløde og salt blandes og koges op i en lille gryde. Tag det af varmen når det koger - det skal bare lige koge.

Kog sukker, glucose og vand i en 5 liters gryde til sukkeret er opløst. Når det bliver lys gyldent hældes flødemassen i, og der røres grundigt indtil massen har nået 120 gr. efter ca 10-15 minutter.

Massen tages af varmen og hældes ud på bagepapiret. Lad karamelmassen afkøle i et ppar timer hvorefter du kan skære dine karameller ud med fx. et pizzahjul - pak dem i cellofan så de ikke klisterer sammen.



Hannes nøddekager - 1 bradepande
- Der røg slankekuren!!!


200g blødt smør (skal være smør !)
250g sukker
2 æg
4 spsk. cacao
2 tsk. vaniljesukker
120g mel
200g hakkede nødder

Smør og sukker røres hvidt. Æggene røres i et ad gangen. De andre ingredienser tilsættes, gem halvdelen af nødderne til pynt.
Smør dejen ud på bagepapir og drys de sidste nødder på.
Bages ved 175 grader i ca. 15 min.
Når kagen er "faldet ned" er den færdig. Den må endelig ikke få for meget, så bliver kagerne tørre.
Skær kagen ud i firkanter mens den endnu er varm. Køl af og bræk i stykker.

God fornøjelse !!



Trines ynglingsboller
- der kan varieres i det uendelige.

½ liter KOLDT vand
600 g mel, deraf kan de ca. 200 g være alt muligt forskelligt, havregryn, spelt eller kerneblandinger
Her er favoritten ca. 300 g sigtet spelt og 300 g hvedemel
en klat gær, hvilket er ca. 1/5 af en pakke, måske lidt mindre
salt - et godt drys

Hæver natten over på køkkenbordet - dejen skal ikke æltes, bare røres sammen

Næsten morgen:
Sæt bollerne på bagepladen med to skeer og bag fra kold ovn i ca. 25 min 200 grader

NAM NAM gode boller

Venligst
Trine


Rikkes sprøde knækbrød
- knasende lækkert og med god samvittighed.

Til 1 plade knækbrød skal der bruges:

1 dl. græskarkerner
1 dl. solsikkekerner
1 dl. hørfrø
1 dl. mel
1 dl. vand
1/4 dl. olie
1 tsk salt
2 tsk bagepulver

Alle indgredienser blandes sammen.
Dejen rulles ud i mellem 2 stykker bagepapir.
Rids med en kniv størrelsen på knækbrødene - så deler de sig under bagningen.
Bages ved 200 grader i 8-10 minutter

God appetit fra Rikke

Jettes Rabarbertærte
- forsommerens overraskelse

Fyld:
500 g rabarber
100 g sukker
50 g vanillesukker

Dej:
250 g kokosmel
200 g sukker
50 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 dl yoghurt naturel
1 stk æg
100 g hasselnødder

Fremgangsmåde:
-Fyld: Rabarberne skæres i stykker på ca. 1 cm og lægges i et ovnfast fad. Sukker og vanillesukker strøes over.

-Ingredienserne til dejen blandes og fordeles i et lag over hen over fyldet. Tag lidt dej i hånden, klem det fladt og læg det over rabarberne, til de er dækket. Hakkede nødder drysses på.

-Tærten stilles i en 200°C varm ovn og bager i 25-30 min.

Smager godt med Creme Fraiche, Flødeskum eller Is

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere