LAV FRAGT (GLS KUN KR 39,-) |HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE |KONTAKT 60 14 02 78

Der er efterhånden et stort udvalg af babyseler. Den første rigtig udbredte sele er nok Babybjørn, der virkelig ændrede holdningen til at bære sin baby i 90'erne. Det blev mainstream og brug af babysele blev for både mødre og fædre.

Manduca bæresele Bæresele - MeiTai

baby sele

Hvilken babysele skal du vælge?
Den bedste babysele er ergonomisk for både din ryg og for baby. Den skal kunne bruges på ryggen, maven og gerne på hoften. Den skal give god støtte til ryggen, hofterne og babys hoved.

Hvornår må du begynde at bruge en babysele?
Faktisk så måles en bæresele ikke på babys alder, men på babys vægt. fx. Manduca har en indbygget babyindsats og kan bruges fra 3,5 kg. - Så den kan bruges fra nyfødt, hvis din baby vejer 3,5 kg eller mere. Det der er vigtigt er at babyselen ikke er for stor så baby sidder og synker sammen, for så er der ikke den nødvendige støtte til ryggen.

Hvor længe må man bære i en babysele?
Tidligere var det begrænset til ca. 20 minutter om dagen og det gælder stadig for de gamle bæreseler, hvor baby sidder på et smalt sæde og kan se fremad.
Har du en ergonomisk babysele, hvor baby sidder på et bred sæde, så benene er i frøstilling samt ryg og hoved støttes korrekt, så må baby faktisk gerne tage en lur i babyselen. Der er ikke begrænsning på, så det handler om hvor længe I begge gider.

Hænger pris og kvalitet sammen?
Det gør det jo altid i nogen grad, men da TÆNK testede babyseler senest, var det faktisk en af de billigste der blev Bedst i Test - nemlig Manduca, som både er økologisk og har indbygget meget af det tilbehør du får brug for, som babyindsats og nakkestøtte.

Har du så brug for en babysele?
Det er praktisk at kunne bære sit barn og have hænderne frie. Både i det daglige, hvor du måske har andre børn, der også skal hjælpes eller hvis du vil nå at få ordnet lidt andet end blot at sidde i sofaen med baby.
Men når du skal med bus, tog eller fly, så er en babysele ganske uundværlig - det kan være svært at komme rundt med barnevogn og du får måske brug for hjælp. I en babysele, har du hænderne frie og baby er ofte tilfreds og tilpas - det gør transport noget lettere.