LAV FRAGT (GLS KUN KR 39,-) |HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE |KONTAKT 60 14 02 78

Den engelske bærevejledning til Manduca.

Manduca_instructions_for_use_booklet_en.pdf
Her finder du Manduca's egen vejledning. 
Der er en brugsanvisning med på flere sprog, når du køber en Manduca bæresele.
Denne manual er hvis din egen er blevet væk - eller du vil have et kig inden du beslutter dig for at købe Manduca bæreselen.
Det kræver ikke erfaring at komme i gang med en Manduca bæresele, den medfølgende manual kan let guide dig, så du både kan bruge din Manduca på ryggen, maven eller hoften. Der er fine illustrationer til at guide dig. Der er grundig instruktion til, hvordan du indstiller din Manduca bedst muligt. 
Fordi der er mange små justeringsmuligheder, så brug et øjeblik på at blade din Manduca instruktion igennem, inden du går i gang. Så har du overblikket inden du begynder at indstille og juster med baby i bæreselen - det er nemlig ikke alle børn der har tålmodighed til at du skal rette og juster, stramme og ændre på bæreselen.
I Manducas manual får du også vejledning om, hvornår du må bruge de forskellige stillinger. Nogle stillinger er velegnede til nyfødte, mens andre skal vente til barnet er større. 
Dit barn må gerne sove i Manduca. Manduca er den bæresele der giver lige så god støtte som i en slynge eller vikle.
Hvis din lille baby skal sove i Manduca, er det vigtigt at du bærer på maven eller evt. på hoften, hvor du kan holde øje. De større børn kan godt tage en lur på ryggen.
Rygpanelet på din Manduca kan lynes længere. Det er en fordel til det lille barn, at der er støtte højt op på ryggen og helt op til nakken. 
Større børn vil gerne have mere bevægelsesfrihed og her kan rygpanelet lynes kort og barnets arme kommer oven over, så barnet ikke sidder spændt så tæt ind til dig.