LAV FRAGT (GLS KUN KR 39,-) |HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE |KONTAKT 60 14 02 78


Her er et udpluk af de tilbagemeldinger vi har fået fra vore kunder:Jeg kunne ikke få trustpilot til at gennemføre min anmeldelse.. så du får den her i stedet. Mvh Lene

Køber af Rubens barn (baby lyse Emma)  ***** 5 stjerner
Er meget tilfreds med handel, hurtig ekspedition (bestilte for to dage siden sent om aftenen) og har lige hentet den smukke lille rubens barn baby, og den er mere end hvad jeg havde forventet, håber min datter bliver ligeså begejstret som mig selv. Mange tak for en god oplevelse, og handel. Klart værd at anbefale. Ikke sidste gang jeg handler hos mamaslife. Lene hedegaard andersen

_______________________________________________________________________________________________________

Hej Anne-Louise

Vil bare lige sende en tak for handel med fine varer og god service. Her var lykken stor for både mor og børn da vi modtog pakken fra dig – mor fordi jeg glædede mig til nyt bæreudstyr-som allerede har været godt brugt og gjort stor lykke for alle- og glæde til vores store datter over de sjove nøgleringe som hun lige manglede til at pynte på skoletasken. Desuden kan jeg give de varmeste anbefalinger på baby legs som både de yngste men også storesøster gladelig bruger.

Virkelig den bedste pakke der er kommet i huset længe

Mvh.Karina Hove-NyborgHej Anne-Louise.

Så er jeg ENDELIG i nærheden af netværk igen!
Jeg er SÅ taknemmelig for din hjælp. Det var helt fantastisk, som du havde overskud og empati til at tage dig af mine problemer, som jo reelt set slet ikke er din hovedpine... Jeg modtog Sille og hun er intet mindre end skøn. Jeg blev VIRKELIG overrasket! Hun er helt perfekt, med den lækre vævning og en lillebitte smule stræk, smyger hun sig perfekt om min datter. Sille er jo også helt enormt blød og lækker! Det var slet ikke nødvendigt at tænke på blødgøring af viklen. Faktisk har jeg endda forvist min ellers meget lækre dolcino et par gange til fordel for Sille, simpelthen fordi hun allerede var så blød og lækker. Og længden passer helt perfekt til mig :D

Endnu en gang tusind tak for din hjælp og din indleven i min verden - hvor jeg virkelig manglede en vikle!

Rigtig mange varme tanker - og i øvrigt mine bedste anbefalinger af Sille - herfra.

My Fuglsig Simonsen

Nu har jeg haft mt'en i brug i noget tid og jeg synes jeg har fået dannet mig et indtryk af den.
Jeg kan starte med at sige at jeg er meget tilfreds! Den har været i brug næsten hver dag siden jeg modtog den. Ind til videre er den godkendt til både støvsugning, madlavning, indkøb, gåture, en lille lur og barn med feber.
Gry sidder rigtig godt i den og bærekomforten for mig er rigtig god. Vi har hovedsageligt brugt den til t2t, da Gry ikke er helt stor nok til rygbæring endnu.
Jeg synes den har været meget let at lære at bruge. Og så er den smuk at se på, bliver i så godt humør af de skønne farver.
Eneste negative punkt er at jeg synes skulderstropperne er for lange. Men jeg er heller ikke verdens største menneske, hverken i højden eller drøjden

Mvh KristineJeg har nu prøvet Mamaslife Mei tai i et par uger, og jeg er simpelthen så begejstrede for den. Min datter er 5 mdr. og elsker generelt at sidde t2t, hvilket hun ellers har gjort i en vikle og Ergo.
Med Mei tai’en går det hurtigere end viklen og bærekomforten er bedre end Ergo’en.
Mamaslife Mei tai har et lækkert blødt panel, hvilket gør det nemt, for en første gangs bruger af MT, at placere hende korrekt. Derudover er det tilpas bredt, så hun ikke forsvinder, når hun nu ikke er ældre. Jeg kan mærke på min datter, at hun nyder blødheden i panelet, når hun lægger sig til rette for at falde i søvn.
Som en lille ekstra bonus er panelet vendbart, så man alt efter humør kan vælge om man vil spragle eller være neutral.
Endvidere har mei tai’en hovedstøtte, hvilket er praktisk, når bebsen falder i søvn, og i fremtiden vil være en forlængelse af rygstøtten. Jeg planlægger nemlig at skulle bruge den i lang tid. Snorene fra hovedstøtten placeres i en løkke, som derefter bindes, og derfor kan man selv regulere længden, og hvor stramt man synes det skal sidde. Super!

Stropperne er af babyfløjl. De er lækre at røre ved samtidig med at de ikke glider op, når man skal binde dobbeltknude- endnu en god ting for en nybegynder! Et Minus ved Mei tai’en er at stopperne er meget lange, men er ikke selv så høj, så kan evt. være derfor jeg oplever det sådanne. Man kunne så tro det gjorde det svært at fumle rundt med, men jeg oplever at polstringen i dem er af en tilpas længde, som gør det nemmere at føle sig frem. Endvidere har stropperne en god brede, som giver en god bærekomfort og gør det nemt at undgå snoninger.

Jeg vil mene at en Mamaslife Mei tai er alle pengene værd og så fås de nogle lækre mønstre og farver.

Mvh.
En ovenud tilfreds kunde.
Lykke Aas Thomas


Hej Mamaslife,

Jeg ville bare sige tak for den fine fastvikle, som jeg fik for noget tid
siden.

Jeg vidste ikke om det med vikler overhovedet var noget jeg kunne finde ud
af, så jeg blev meget overrasket over at I havde nogle basisvikler til
overordentlig gode priser. Derfor turde jeg godt bestille en uden at være
bekymret om at have en dyr vikle liggende uden at bruge den. Men hold da
op hvor er det fedt at bære i vikle, og det blive i hvert fald ikke min
eneste eller sidste vikle. Instruktionspapirerne var superenkle og lette
at følge, og det lykkedes at få min datter til at sidde korrekt i første
forsøg. Siden har vi brugt viklen rigtigt meget, og vi kommer til at bruge
den endnu mere nu foråret rigtigt er kommet til Danmark.

Og mange tak for chokoladen, den blev min mand meget glad for, han kan
vist bedre tåle den slags end mig :-)

Med venlig hilsen,
Sanja fra GlostrupSå fik vi en lille pige og det blev den fødsel jeg havde drømt om herhjemme og i vand. Karret var helt genialt at føde i. Jordemoderen sagde også at hun godt kunne se at det holder meget bedre på varmen end de kar, de har på fødegangen.

Hilsen

Diana

Ville bare sige tak for den hurtige betjenning og chokoladen.

Venlig hilsen
Bente Hermann


Hej Anne-Louise

Vil bare lige sige, at jeg er så glad for viklen, og tusind tak for de små lækre uldsokker -de bliver også flittigt brugt:)

Jeg tror, jeg er ved at danne en trend hernede på Sydfyn - vækker i hvert fald stor opsigt når jeg kommer gående med viklen på, og der er en i mødregruppen der også har bestilt en:)

Tænkte på, om I har nogle vejledninger om andre stillinger? Kan jeg evt. finde dem på nettet, eller kan I sende dem til mig?

På forhånd tak:)

Louise Wilde Marskot


Sådan en babykøje er da intet mindre end genial! Jeg have rent faktisk frie hænder 4 timer i træk i aftes, mens Sigurd snorksov i køjen. Så sejt! :-)) Det er bestemt ikke kotumen her. ;-)
Min eneste fortrydelse er, at vi ikke opdagede dens fortræffelighed noget før.


Hilsen
KajtaTak for en super flot ringslynge og tak for dejlig hurtig levering!
Vh. Hanne.
Tusind tak for den lynhurtige ekspedition!
Det er simpelthen en helt forrygende service. Jeg modtog ringene med
posten allerede lørdag - selvom de først er bestilt lidt i tre fredag
eftermiddag.
FANTASTISK! Slyngen blev syet i weekenden og har allerede gjort mit
liv meget lettere.

Jeg vil varmt anbefale mamaslife til andre - skal nok reklamere herfor
i min mødregruppe!

Mvh Anne Katrine
Dear Anne-Louise
I received the MamaBasic today, thank you very much! It is a lovely sling, very easy to use, with great features like the gathered tail which makes it so easy to thread. I can't wait to show it to the parents. And the color is very nice too, dark red.
kind regards
MarianneSuper og fin service

Jeg er meget imponert!

Det er 3. gang jeg bestiller slyngeringe hos jer og 3. gang det går så hurtigt!
Jeres service er simpelthen i toppen!!!

Jeg vil også gerne sige tak for de fine strømper, i har sendt med, dem vil vi glæde os til, at bruge.

Med venlig hilsen

Vibeke Grandt


Hej Anne-Louise!

Vil egentlig bare sige tak for din altid gode og super hurtige service
- du er super skøn at handle med:)

Mange hilsner Michella
Hej Mama's LIFE.

Jeg vil bare lige takke for rigtig god service.

Hver gang jeg bestiller slyngeringe hos jer, (har efterhånden bestilt en del gange) kommer pakken altid hvis ikke dagen efter, så efter to dage. (og jeg bestiller tit ret sent om aftenen.)

Denne gang var der også de små strømper med, som jeg tror vil passe min søns fødder perfekt. (ellers venter vi en ny "slyngebaby" om lidt, så kan hun få dem.) -og så var der OGSÅ to små poser slik med i pakken, det bragte virkeligt smil frem hos mig. Tak for det.

I forstår virkeligt, at give god service, hatten af for jer, glæder mig til, at handle mere hos jer igen.

MVH

Irene Kjær-Hansen.Hej !
Jeg ville blot sige tak for den meget hurtige levering af mine slyngeringe, jeg har handlet meget, via nettet og må sige det er fantastisk hurtig service :0)
Mvh Katja Søndergaard
Jeg vil sige rigtig mange tak en god service og at du forhandler MamaJacket i DK, den får du nu ikke tilbage fra mig!!
Smiler jeg har modtaget både jakke og begge mellemstykker.... -og et par dejlige baby sokker!

Ser frem til flere bestillinger på et senere tidspunkt!

Mange hilsner

Eva Kirstine
I det hele taget synes jeg godtnok, at jeg har fået en virkelig anbefalelsesværdig god service begge de gange jeg har handlet hos jer - og det bliver bestemt ikke sidste gang! Jeg er meget tilfreds - så tusind, tusind, tusind tak for det.
De venligste hilsner
Marie Louise Grønvad

Mange tak, har lige modtaget den med posten nu her. Vi er glade for den
hurtige behandling af vores bestilling :o)

Mvh. Steffen og LizaKære AnnLouise

Min nye Mamaponcho passer perfekt. Sikke lækker den er og dejlig varm, jeg er meget tilfreds. Tak fordi du byttede den så hurtigt.

RieHej Mamaslife.

Jeg har købt en Mamabasic slynge som jeg bruger hver dag. Jeg startede da Maja var 1 uge og nu er hun 4 mdr. Slyngen har hjulpet mig så meget. Jeg ved slet ikke hvordan jeg skulle have klaret mig uden. Jeg har nu bestilt en til min veninde der lige har fået en lille dreng. Flotte farver I har fået.

Hilsen

MetteNu har jeg jo så haft fornøjelsen af dine nye slynger i en uges tid, og jeg må sige,

at det netop har været dette; en ren fornøjelse! :-D
Hold fast, hvor er de lækre!!! Hvis jeg nogensinde skal anbefale en ringslynge eller
en fast vikle igen, bliver det dine! - Uden at blinke!
KatjaJeg har netop idag modtaget min nye slynge, og hvor er den da bare lækker.
-Jeg må indrømme, jeg er blevet meget positiv overrasket
(ikke at jeg tvivlede på at den var
god, men alligevel at den er så lækker!)
Og hvilken service.

Sara.


Jeg vil bestemt anbefale Mamaslife til andre, der har brug for en bæreslynge. Jeres brugsanvisning er rigtig god, jeg har allerede prøvet at bære Josephine på både maven og hoften og ryggen. Tak for en god og hurtig service.

Anette, mor til Josephine 4 mdr. og Catrhine 2 år.Jeg og min familie kan kun takke Jer for en formidabel slynge. Jeg er fuldt ud tilfreds med min hørslynge, som jeg bare synes er fantastisk flot og i en super lækker kvalitet.

Nu forstår jeg slet ikke, hvordan jeg kunne undvære den til min søn Rasmus, som i dag er 2½ år, da han var lille. Her havde jeg en Babybjørn, som kun blev brugt meget få gange. Vifølte ikke, at han eller vi havde det godt med den på. Da han var helt spæd, gyngede han frem og tilbage - også med sit hoved, og da han blev ældre, var han en stor belastning for vores rygge.
Hver gang vores datter Marie på ca. 2 mdr græder, siger Rasmus:' Marie op i slyngen', for så ved han, at hun holder op med at græde!! Og det er jo rigtigt. Marie er meget tryg ved den, og hun elsker at ligge der!!!
En periode brugte jeg den hver aften, for at få hende til ro, da hun har haft lidt med tarmene. Og nu falder hun tit i søvn i den, og så kan jeg lige så stille lægge hende i liften....
Med to små børn er den også perfekt, da Marie altid ligger i slyngen, og Rasmus i klapvognen, når vi er på tur. Så alle vores bekymringer med, om vi nu skulle have en tvillingeklapvogn - var unødvendige....
Vi er alle super glade for den, og jeg kan KUN anbefale den....
Mange hilsener fra en super tilfreds familie, Familien Viksøe, Solrød Strand
NB: Nu glæder jeg mig til sommeren er ovre, og jeg skal i gang med at lege med en vikle! For sådan en må jeg da også eje!


Hej Mama's life jeg vil gerne rose den fine syopskrift I har. Jeg har syet slynger til 3 i min mødregruppe og 2 til mig selv. Tak fordi I sender slyngeringe så hurtigt, det kalder jeg flot service.
Venlig hilsen Jeanett Hansen.