LAV FRAGT (GLS KUN KR 39,-) |HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE |KONTAKT 60 14 02 78

Hvornår får jeg varen?

Når din indbetaling er registreret (samme dag ved dankortbetaling og dagen efter ved bankoverførsel) Pakkes varen til forsendelse.
Du vil herefter modtage varen inden for 1-3 hverdage.

Hvad koster forsendelsen?

Vi sender med posten og bruger Postdanmark's takster - fx. koster MamaBASIC 37,00 i porto (2009 takster)

Er det sikkert at betale med dankort?

Dankort er et af de sikrest betalingsmidler, da transaktionerne kan spores. For at modtage Dankort skal en net-butik godkendes af PBS. Når du møder dankort ikonet er der altså en PBS godkendelse af net butikken.
Dine kort oplysninger komme på intet tidspunkt til netbutikkens kendskab. Når du skal opgive dine kort oplysninger åbner et særskilt vindue, som sendes via en krypteret forbindelse til PBS. Her reserveres beløbet fra din konto til net butikken. Netbutikken må først hæve beløbet, når varen er på vej til kunden.

Dankortbetaling er mere sikkert end bankoverførsel pga. PBS's mulighed for at følge transaktionerne. - Læs mere på www.Forbrug.dk

Hvem har ansvaret for forsendelsen når frem?

Det har net butikken. - Ved returnering af varer er det dit ansvar at varen når frem til net butikken - så husk en afsender kvittering.

Hvad med fortrydelse og garanti?

Loven siger 14 dages returret fra modtagelsen af varen.
Hos Mama's LIFE får du 30 dage's returret på babyslynger og er der tale om babyslynger, der er købt inden barnet er født, gælder retur retten på 30 dage fra fødslen - du skal have en god mulighed for at vurdere om slyngen er noget for jer. Vi yder naturligvis 1 års garanti og 2 års reklamationsret i henhold til gældende lov. (Alm. slid er ikke omfattet af garantien.)