LAV FRAGT (GLS KUN KR 39,-) |HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE |KONTAKT 60 14 02 78

Handelsbetingelser

Priser og betaling:
Alle priser på MamasLIFE.dk er i danske kroner og incl. dansk moms.
Betalingen sker on-line i forbindelse med købet. Vi modtager betalingskort (Visa, Visa/dankort, Dankort, Mastercard, Mastercard debet, Visa electron), bankoverførsel og mobilepay. Det aftalte beløb trækkes først, når varerne er klar til afsendelse.

Personlige oplysninger:

Ingen personlige oplysninger, der registreres på Mama's LIFE, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere for Mama's life. I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Mama's life på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. 

Levering: 

Mama's LIFE sørger for levering med Postnord eller GLS (med mindre andet angives) til modtager eller GLS pakkeshop på den dato der er ønsket i bestillingen. Porto efter gældende satser. Rettidig levering forudsætter dog at Postnord eller GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Postnord eller GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Postnord kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Mama's LIFE kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord eller GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Mama's LIFE naturligvis en ny leverance uden beregning. 

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Postnord målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Mama's LIFE tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette. 

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet - hør nærmere. 

Der tages forbehold for udsolgte varer, mellemsalg, prisændringer, fejl på hjemmesiden og forcemajeure.

Senere levering/forudbestilling: Har du bestilt en vare til senere levering vil alle varer på den pågældende ordre blive leveret samlet, når den forudbestilte varer kommer hjem, med mindre andet er aftalt.

Reklamationsret: 

Mama's LIFE yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Mama's LIFE indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Mama's LIFE returneringsomkostninger i rimeligt omfang. BEMÆRK: Reklamerer du over en fejl ved et fødekar, SKAL det gøres inden du føder i det, hvis du skal have pengene tilbage. Fødekar der har været anvendt kan ikke refunderes. Hvert enkelt fødekar er testet fra fabrikken, for at sikre at det ikke har utætheder, når du modtager det. Dette gælder også andet tilbehør til hjemmefødsel.

Reklamation og returnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 

Mama's LIFE, Cannerslundvej 28, 9490 Pandrup 

Email: al@mamaslife.dk Tlf. +45 60 14 02 78 

Varereturnering foregår til denne adresse:

MamasLIFE

co/JMC A/S

Løkkensvej 126

9800 Hjørring

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller pakker der sendes uden omdeling. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Husk at give os besked om at pakken kommer retur. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Returneringer til kontoret i Pandrup, bliver samlet og hentet til lageret med forsinkelse.

- Det betyder at returnering hertil, kan betyde længere sagsbehandling og forsinkelse i tilbagebetalingen.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, vil der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved tilbageførsel til det kort, der blev benyttet ved købet eller ved bankoverførsel. Mama's LIFE kan derfor få brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform. 

Fortrydelsesret:

Der er generelt 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Du skal inden for de første 14 dage give besked om, at købet er fortrudt og herefter har du 14 dage til at sende det tilbage i. 

MamasLIFE giver som en ekstra service 30 dages returret på slynger, vikler og bæreseler og 60 dages returret på uåbnede fødekar med tilbehør. Returretten gælder ligeledes fra den dag varen modtages. Det betyder at du indenfor returretten skal give besked om at varerene returneres og herefter skal varerne sendes retur uden unødig forsinkelse.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Det er dit ansvar at pakken når frem til MamasLIFE. Sørg for at få en kvittering, når du afleverer pakken til Postnord, GLS eller en anden transportør. Gem din kvittering - det er dit bevis på at pakken er sendt tilbage.

For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.

Har du taget varen i brug og returnere en brugt vare, vil vi vurdere værdiforringelsen og udbetale varens pris minus værdiforringelsen. Du skal forvente at værdiforringelsen er minimum 50% på brugte varer.

Er der tale om et fødekar, der har været åbnet eller brugt, skal du forvente at værdiforringelsen er minimum 75%, da idéen med at købe sit eget fødekar netop er, at det ikke har været brugt og dermed helt nyt og rent. Dette gælder også for andet tilbehør til hjemmefødsel, så som liner, slange, pumper osv.

Klagemuligheder:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til al@mamaslife.dk eller på tlf. +4560140278.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, har du mulighed for at indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Du finder dem på: www.forbrug.dk