LAV FRAGT (GLS KUN KR 39,-) |HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE |KONTAKT 60 14 02 78

At bære sit barn i slynge er mere end en praktisk mulighed.
Det er en form for omsorg mellem de mange praktiske gøremål, i en travl hverdag. I traditionelle samfund har man altid båret børn, medens man arbejdede. Undersøgelser har vist, at disse børn græder 40 - 50% mindre, sover roligere og lærer hurtigere. Når du bærer dit barn, er du i tæt kontakt med dit barn og barnets behov. Du lærer at reagere på dit barns signaler og barnet lærer at kunne regne med at blive hørt. Det giver dit barn tilfredshed og en stor selvtillid.

At bære sit barn..

* Giver et roligt og trygt barn - dit barn føler sig tryg i din favn.

* Hjælper barnet med at udvikle sin ballancesans.

* Fremmer den livsnødvendige og stærke tilknytning mellem dig og dit barn.

* Giver dig bevægelsesfrihed.

* Giver dit barn en tryg adgang til den verden, der foregår rundt om dit barn.

* Dit barn integreres i din dagligdag og dine gøremål, det er en værdifuld del af dit barns udvikling.

* At bære dit barn stimulerer produktionen af hormonet oxytocin hos både dig og dit barn. Det virker beroligende, stimulerer mælkeproduktionen, hjælper på fordøjelsen, modvirker stress, styrker immunforsvaret og gør os mere sociale.

* Når du bærer dit barn, gør du noget aktivt for at undgå, at dit barn får et skævt kranie og et fladt baghoved af at ligge for meget på ryggen.

* Giver dig et godt værktøj til at trøste et ulykkeligt barn. For forældre giver det selvtillid, at man mestrer at få sit barn til at falde til ro.

* Har vist sig at hjælpe for tidligt fødte med at stimulere vejrtrækning og vækst. Bevægelse og lyden fra den voksnes hjerte hjælper på modningen af det lille barn. Det er en plejeform, der kaldes kænguro metoden.