LAV FRAGT (GLS KUN KR 39,-) |HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE |KONTAKT 60 14 02 78

Firma info:

MamasLIFE
v/Anne-Louise Bertelsen
Cannerslundvej 28
9490 Pandrup
Danmark
Tlf. +45 60140278
mail: al@mamaslife.dk
CVR: 27893864

Om MamasLIFE:

I august 2001 startede salget af Tikamak slynger i Danmark. Det var den første netbutik med babyslynger og en helt ny trend var startet.
I 2004 begyndte vi at producere babyslyngerne MamaBASIC og MamaSJAL samt at forhandle tilbehør til gravide og babyfamilier.

Mama's LIFE er et velkendt navn, med et godt omdømme indenfor babyslynger.
Vore slynger forhandles af mange babyudstyrs butikker bl.a. Ønskebørn samt flere web shops i Danmark, Grønland, Færøerne, Sverige og Norge, hvor du får en god og seriøs betjening.

Mama's LIFE står bl.a. bag MamaBASIC, den første danske babyslynge, der er testet efter europæiske standard og som har placeret sig i bedste sikkerhedsgruppe. Desuden MamaFLEXI wrap, MamaEASY, MamaCARE, MamaVIKLE, Sille viklen, Mama Mei-Tai, Babykøje og VivaMama, der er økologisk.

Vi har også agenturer på flere produkter, der henvender sig til baby familierne.
Bl.a. Mamalila, Dolcino, Slingview, Tikamak,Tummy2Tummy, LaBassine, Birthpool in a Box, Paravan og Stinas.

I juni 2008 overtog Mama's LIFE butikken Babyslynge.dk og siden Babybiksen.dk samt Babys.dk og blev her igennem den største slynge special forretning, med et stort udvalg af babyslynger og bæreseler. De bæreredskaber vi tilbyder har alle det til fælles, at de er ergonomiske korrekte for baby. Alle er nøje udvalgte, så du er sikker på at du får det bedste til dit barn.

Mama's LIFE er opstået ud fra en ide om en special butik med babyslynger, og at babyslynger til danske forældre og børn, primært skal fremstilles i Danmark.
Så vi er tæt på de krav danske forældre stiller.
Vi kan samtidig fremstille babyslynger i en rigtig god kvalitet, til en særdeles konkurrencedygtig pris uden fordyrende mellemled.
Inspirationen og designet til babyslyngerne er dels kommet ud fra egne behov og dels gennem de erfaringer, vi har kunnet gøre brug af, igennem familierelationer i Kenya.

Vi arbejder hele tiden på nye ideer og designs. Vi bruger ressourser på at udbrede viden om at bære vore mindste i en slynge. Vi har et tæt samarbejde med sundhedspersonale og eksperter, så du er sikker på at ergonomi prioriteres højest.

For os er det vigtigt, at danske forældre får adgang til information og vejledning på dansk og mulighed for at bære sine børn, på en god og ergonomisk korrekt måde.

Som specialbutik med et bredt udvalg kan vi råde dig om hvilke bæreseler/slynger der er bedst. Vi kan rådgive ud fra vort brede kendskab og du finder let en slynge i vort store udvalg, der netop dækker dit behov.

At yde en særlig god service er et af vores mål - derfor får du 30 dages returret på babyslynger - så du har god tid til at vurdere om slynger er noget for dig.
Vi leverer hurtigt - så du kan komme i gang i en fart.
Vi prioriterer dine spørgsmål højt og svarer hurtigt på både telefon og mail.
Vi står bag flere oplysnings sites og artikler om babyslynger samt bærevejledninger, så du kan få glæde af vores viden.


Mama's LIFE er et familiefirma, hvor vi har kontor i forbindelse med vores bolig. Det betyder at du også kan træffe os på tidspunkter, hvor andre måske holder fri. I det daglige er det Anne-Louise, der svarer på mail og telefon, mens Brian tager sig af økonomi og administration. Kristian er den tekniske, når det drejer sig om hjemmesiden.


Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er spørgsmål eller informationer du ønsker.

   

         Anne-Louise Bertelsen.

Indehaver og daglig leder. Mor til 4 børn (1990, 93, 95 og 2003)
og med en baggrund indenfor salg og service samt psykologi, med børns udvikling som interessefelt.