Mama's LIFE
I min butik finder du udstyr til den gode start som forældre. 

Her er alt til din hjemmefødsel. Jeg har selv haft en hjemme-vandfødsel og deler gerne mine erfaringer, hvis du har spørgsmål.

Vil du i gang med at bære din nyfødte? 
- Så har jeg nøje udvalgt de bedste slynger, vikler og bæreseler  - så du ikke "farer vild i slyngejunglen".
Der er lagt vægt på, at de skal være lette at bruge fra starten og at der er en grundig vejledning med.
Enkelhed, ergonomi og sikkerhed er vigtigt, så både dig og din baby har det godt. 
Det skal være let at komme i gang, med at bære dit barn på en naturlig måde.

Gode råd - personlig service - hurtig levering!

Anne-Louise, mor til fire.Fejlkøb - Du får 30 dages returret på slynger, vikler og bæreseler og 60 dage på ubrugte fødekar og du kan naturligvis få dine penge tilbage.

FAQ om køb på nettet.

Hvornår får jeg varen?

Når din indbetaling er registreret (samme dag ved dankortbetaling og dagen efter ved bankoverførsel) Pakkes varen til forsendelse.
Du vil herefter modtage varen inden for 1-3 hverdage.

Hvad koster forsendelsen?

Vi sender med posten og bruger Postdanmark's takster - fx. koster MamaBASIC 37,00 i porto (2009 takster)

Er det sikkert at betale med dankort?

Dankort er et af de sikrest betalingsmidler, da transaktionerne kan spores. For at modtage Dankort skal en net-butik godkendes af PBS. Når du møder dankort ikonet er der altså en PBS godkendelse af net butikken.
Dine kort oplysninger komme på intet tidspunkt til netbutikkens kendskab. Når du skal opgive dine kort oplysninger åbner et særskilt vindue, som sendes via en krypteret forbindelse til PBS. Her reserveres beløbet fra din konto til net butikken. Netbutikken må først hæve beløbet, når varen er på vej til kunden.

Dankortbetaling er mere sikkert end bankoverførsel pga. PBS's mulighed for at følge transaktionerne. - Læs mere på www.Forbrug.dk

Hvem har ansvaret for forsendelsen når frem?

Det har net butikken. - Ved returnering af varer er det dit ansvar at varen når frem til net butikken - så husk en afsender kvittering.

Hvad med fortrydelse og garanti?

Loven siger 14 dages returret fra modtagelsen af varen.
Hos Mama's LIFE får du 30 dage's returret på babyslynger og er der tale om babyslynger, der er købt inden barnet er født, gælder retur retten på 30 dage fra fødslen - du skal have en god mulighed for at vurdere om slyngen er noget for jer. Vi yder naturligvis 1 års garanti og 2 års reklamationsret i henhold til gældende lov. (Alm. slid er ikke omfattet af garantien.)


Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere