LAV FRAGT (GLS KUN KR 39,-) |HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE |KONTAKT 60 14 02 78

MamasLIFE er dataansvarlig, hvilket betyder at MamasLIFE indsamler og opbevarer data.

MamasLIFE anvender danske databehandlere, som lever op til den nye lov om, hvordan data skal opbevares og anvendes (GDPR).

Disse databehandlere er webudbydere, hvor hjemmesiden er hostet og udbyderen af nyhedsbrevet. Desuden sendes der data til fragtudbyderen, for at kunne lave adresselabels.

Lageret der står for ekspedition, har adgang til de data der fremgår af faktura, for at kunne pakke og sende ordren.

De data som gemmes er til brug for behandling af ordrer og for at kunne finde frem til din bestilling, hvis du har en reklamation, returnering eller har behov for en kopi af din faktura.

Hjemmesiden anvender også ”Cookies” som du kan læse mere om her

Hvilke personoplysninger indsamles:

Der indsamles de oplysninger du taster ind ved bestilling. Dvs. Navn, adresse, tlf (valgfrit), email og hvad du evt. skriver af kommentarer på din ordre. Der gemmes en kopi af fakturaen, hvor der også fremgår hvad du har købt.

Jeg har ikke adgang til betalingskort oplysninger – men får blot besked om at pengene er reserveret.

Desuden registreres IP adressen automatisk. Dette er for at sikre mod snyd.

Du kan til enhver tid anmode om at se disse oplysninger eller at de slettes – blot ved at sende mig en e-mail: al@mamaslife.dk

Tilmelder du dig nyhedsbrevet gemmes din mailadresse og hvilken IP adresse, du benyttede ved tilmeldingen. Hvis du oplyser dit navn gemmes det også. Har du tilmeldt dig skrifteligt (fx på messe) – så gemmer jeg disse tilmeldinger, så jeg kan dokumentere tilmeldingen, hvis du har behov for det.

Du bliver ikke automatisk tilmeldt nyhedsbrevet – du skal selv bede om det eller skrive dig op til det.

Oplysningerne bruges til at sende nyhedsbrevet til dig. De videregives IKKE til 3. Part.

Du kan til en hver tid afmelde dig nyhedsbrevet – via link i bunden af nyhedsbrevet.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over MamasLIFEs behandling af dine personoplysninger. Klagen kan fx indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller tlf. +45 33 19 32 00